Kent u het Bereikbaarheidsfonds al?Terug naar het overzicht

woensdag 30 maart 2016, in Beter Benutten

Wilt u werken aan een betere bereikbaarheid van uw organisatie of evenement? Of heeft u een product of dienst dat hieraan kan bijdragen? Dan is het Bereikbaarheidsfonds misschien iets voor u.

Kent u het Bereikbaarheidsfonds al?

Met een bijdrage uit het Bereikbaarheidsfonds kunt u zelf een arrangement, deal, project of dienst starten. De subsidie heeft als doel om initiatieven van bedrijven en organisaties die bijdragen aan een betere bereikbaarheid mogelijk te maken. Zij is bedoeld als startinvestering of als een bijdrage in een deel van de kosten en bedraagtmaximaal 50% tot een maximum van € 50.000.

Er zijn veel mogelijkheden die het reisgedrag van uw werknemers, bezoekers of studenten beïnvloeden en bijdragen aan een betere bereikbaarheid. Heeft u bijvoorbeeld aan een fietsstimuleringsactie voor uw medewerkers gedacht? Of het invoeren van slim parkeerbeleid? Een reiskostenregeling voor het gebruik van OV of carpoolen? En zo zijn er nog meer oplossingen mogelijk.

Bent u zelf een partij die een product of dienst aanbiedt waarvan bedrijven uit de regio gebruik kunnen maken en die bijdraagt aan een betere bereikbaarheid? Ook dan kan het Bereikbaarheidsfonds iets voor u zijn. Diverse organisaties wisten de afgelopen jaren mede dankzij het fonds de bereikbaarheid voor hun medewerkers, bezoekers of studenten te vergroten.

Met (één van) de bereikbaarheidsmaatregelen boekt u dubbele winst. Niet alleen verbetert u de bereikbaarheid van uw organisatie, de maatregelen kunnen ook bijdragen aan een hoger bezoekersaantal, een duurzamere onderneming, kostenbesparing, een hogere werknemerstevredenheid of minder ziekteverzuim.

Heeft u interesse, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden en kansen zijn? Maak dan een afspraak met mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich (06 2535 7227). 

.